WęgrówGościniec w Liwie

Na koniec lipca podzamcze liwskiego zamku obfitowało w regionalne przysmaki kulinarne, wśród których można było znaleźć smakołyki charakterystyczne dla Mazowsza, Podlasia, a nawet kuchni tatarskiej, białoruskiej i litewskiej. Z powiatu mińskiego najlepiej kulinarnie spisali się dębscy Wrzosowianie i ich kawa z żołędzi, a na scenie wystąpiły tęczowe dobrzanki...

Smaki i draki

Gościniec w Liwie / Smaki i draki

Więcej w prenumeracie cyfrowej. By mieć dostęp musisz mieć konto na naszej stronie i opłaconą subskrypcję. Zaloguj się na swoje konto lub zarejestruj.

Numer: 32 (931) 2015   Autor: J. Zbigniew Piątkowski





Komentarze

DODAJ KOMENTARZ

Wpisz nick.

Nick *

Nieprawidłowy adres e-mail.

Adres e-mail *

Wpisz treść wiadomości.

Treść wiadomości *